logo
en [mk] alb
linkedin icon twitter icon facebook icon
banner

Дивизија за цигари

Пекабеско ја надгради својата дистрибутивна мрежа со посебна Дивизија која има за цел дистрибуција на цигари.

Создадовме високо опремена дивизија со нови возила и нова техничка опрема која врши директна достава и продажба на цигари во секој објект во Македонија кој се занимава со продажба на цигари.

Дивизијата за цигари ги дистрибуира производите од тутунската фабрика ТДР- Ровињ и нејзините брендови Ronhill, Walter Wolf, York и Benston.

Медиа линкови