logo
en [mk] alb
linkedin icon twitter icon facebook icon
banner

Вработување

Контакт:

Ул. 10 Бр. 44 с.Кадино
1041 Илинден
Македонија

Телефон:

тел.: +389 226 56 565

Факс: +389 2 26 50 569

Е-пошта:

cv@pekabesko.com.mk

Формулар за вработување

Лични податоци

Име
Презиме
Датум на раѓање
Место на раѓање
Адреса
Телефон
Е-пошта

Образование

Завршено образование
Име на институција
Тековен јазик
Работа со компјутери

Работно искуство

Работно искуство
Работна позиција

Останато

Лични карактеристики

Медиа линкови