logo
en [mk] alb
linkedin icon twitter icon facebook icon
banner

Контакт

Контакт:

Ул. 10 Бр. 44 с.Кадино
1041 Илинден
Македонија

тел:

Tel: +389 226 56 565

факс: +389 2 26 50 569

Е-пошта:

pekabesko@pekabesko.com.mk

КОНТАКТ ФОРМА:

Име и презиме: Е-пошта: Наслов:

Контакти

Пекабеско АД

 

адреса: Ул. 10 Бр. 44 с.Кадино

1041 Илинден, Македонија

тел: +389 2 2656 565

факс: +389 2 2650 569

е-пошта: pekabesko@pekabesko.com.mk

Прв главен извршен директор

 

Слободан Кутревски

1041 Илинден, Македонија

телефон: +389 2 2650 573

е-пошта: pekabesko@pekabesko.com.mk

slobodan kutrevski
 

Заменик-Директор

 

Весна Кутревска

телефон: +389 2 2656 565

е-пошта: pravna@pekabesko.com.mk

slobodan kutrevski

Втор извршен директор

 

Анатол Кутревски

телефон: +389 2 2656 565

е-пошта: anatol@pekabesko.com.mk

slobodan kutrevski
 

Претседател на Одбор на директори

 

Марко Кутревски

телефон: +389 2 2650 573

е-пошта: marko@pekabesko.com.mk

marko kutrevski

Директор на продажба

 

Славчо Шушлевски

телефон: +389 70 255 587

е-пошта: komercija@pekabesko.com.mk

slavco suslevski
 

Финансов Директор

 

 

телефон: +389 2 2600 418

е-пошта: finansii@pekabesko.com.mk

Директор на производство

 

Миле Бановиќ

телефон: +389 2 2656 580

е-пошта: proizvodstvo@pekabesko.com.mk

mile banovic
 

Увоз-Извоз

 

Елена Тортеска

Шеф на Увоз-Извоз

телефон: +389 2 26 56 575

е-пошта: elena@pekabesko.com.mk

 

СЛУЖБА ЗА ПРОДАЖБА

 

Регион Централна Македонија

 

телефон:

+389 22 656 567

+389 70 255 579

+389 70 306 349

Директор на регион: Филиповски Томислав

mile banovic

Регион Источна Македонија

 

телефон:

+389 22 656 568

+389 70 255 548

+389 70 306 092

Директор на регион: Кадиев Дарио

mile banovic
 

Регион Западна Македонија

 

телефон:

+389 22 656 572

+389 70 255 459

+389 70 344 611

Директор на регион: Николовски Влатко

mile banovic

Регион Скопје

 

телефон:

+389 22 656 576

+389 70 26 57 92

+389 72 44 40 82

Директор на регион: Ѓеорѓиевски Горан

 

ДИВИЗИЈА ЗА ЦИГАРИ

Директор

 

Марко Кутревски

телефон:+389 2 2650 573

marko@pekabesko.com.mk

Регионален менаџер за Скопски регион

 

Иле Атанасовски

телефон: +389 70 306 098

 

Регионален менаџер за Западна Македонија

 

Ивица Гал

телефон: +389 71 276 411

Медиа линкови