logo
en [mk] alb
linkedin icon twitter icon facebook icon
banner

Новости

Собрание на акционери 2017
5/10/2017

Собрание на акционери 2017

Пекабеско инвестира над 1.4 милиони евра во нова опрема и машини
3/17/2017

Пекабеско инвестира над 1.4 милиони евра во нова опрема и машини

Пекабеско донираше млеко и сувомесни производи во Пунктот за бездомници
1/13/2017

Пекабеско донираше млеко и сувомесни производи во Пунктот за бездомници

Пекабеско добитник на високо признание за корпоративна општествена одговорност
11/4/2016

Пекабеско е добитник на ЗЛАТНА МОНЕТА – бизнис награда за Корпоративна Општествена одговорност

Пекабеско донираше млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите
8/9/2016

Пекабеско донираше млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите

Медиа линкови